Онлайн курсове, частни интерактивни уроци и корпоративни обучения от Даскал.eu

Ползи за мен

Ученици (1-12 клас)

Образованието на детето е приоритет за всеки родител. Въпреки че daskal.eu не е посветена единствено на децата, платформата залага най-вече на дисциплини, изучавани в училище – математика, български език и литература и чужди езици. Има предмети, които не фигурират в нашите категории, но това не означава, че не можете да ги заявите – ние ще намерим преподавател професионалист в областта, която Ви е нужна. Предлагаме две възможности на обучение:

 • Индивидуални уроци: Безспорно най-ефективната форма на обучение. Методът на преподаване е съобразен с конкретния ученик, неговите интереси, цели, ниво на владеене на дадения предмет и способност за концентрация. Комбинирайки елементите на класическото преподаване с онлайн комуникацията, ние постигаме оптимални резултати. Тъй като въпросът касае образованието на децата ни, много родители биха се усъмнили в ефективността на онлайн обучението. Но едно е сигурно:

  • Всичко е в ръцете на преподавателя. Ако той не може да установи контрол над учебния процес онлайн, надали би могъл да го направи и в нормална класна стая. Всички ние сме се сблъсквали с това в училище и знаем, че важен е не толкова методът на предоставяне на информация, колкото човекът, който я поднася.
  • Родителите ще имат постоянна обратна връзка с преподавателите, които ще ги информират за проблемите с дисциплината и трудностите, които срещат в процеса на обучение. Точно както при родителските срещи.
  • Всички уроци се записват, което дава чудесната възможност за повторни гледания и затвърждаване на знанията. Нещо повече – това е и полезно за родителите, които биха искали да се уверят лично, че детето им получава качествено обучение. Като родители и най-вече клиенти, Вие имате право да коментирате с преподавателя за това какво може да се подобри в урока. В случай, че това не даде желания резултат, винаги можете да смените преподавателя. Нещо, което е почти невъзможно в стандартните училища.
 • Курсове: Основният проблем, който срещат учителите в днешно време е, че трябва да се справят с големи класове от над 20 ученика в тях. Поради тази причина, ние в daskal.eu решихме да ограничим групите за ученици до 4-5 човека в малките ни групови обучения.

  Друго голямо предимство на по-малките групи е, че учениците в тях могат да съгласуват помежду си колко часа да вземат на седмица. Например, ако седмицата е натоварена, защото имат контролни работи в училище, могат да вземат само 1 час в платформата на daskal.eu. И обратно, ако учениците са във ваканция, то те имат повече свободно време и биха могли да вземат повече часове.
 • Видео уроци/материали: Някои от преподавателите са подготвили свои видео уроци и други учебни материали. Когато си изберете преподавател, кликнете на полето „материали” от неговия профил и ще видите дали той е подготвил такива. След като разгледате подготвени видео уроци/материали може да заплатите за тях и да имате постоянен достъп до тях. В удобно за вас време може да преминете към самостоятелно обучение и ако имате неясноти по даден въпрос да си поръчате и индивидуални уроци с преподавателя във виртуалната класна стая за да ви разясни трудните моменти.