Нина Миндова - преподавател по български език и литература - Даскал.eu

Даскал Нина

НинаМиндова

Оценка: Няма оценка

Нина Мирославова Миндова е родена в град Ямбол на 05.06.1981. Магистър е по Английска филология 2011 и Бакалавър по Българска филология 2005 на ПУ"Паисий Хилендарски".Междувременно е станала авторка на шест стихосбирки - "Скрити чувства"1997, "Нежни пориви"1998, "Моята пътека"1999, "Душевни изгреви"2000, "Сияйна Любов"2001, "Сътворение"2003 и автор на четири помагала „Приключенията на Мраво”. Една от книгите „Приключенията на Мраво” Нина Миндова превежда на английски език.
Печели международни и национални конкурси - животът.ком с жури Недялко Йорданов,конкурс към читалището"Пробуда" в Ямбол, "Звезди обсипят свода небесен "-София,"Земята на Ботев" в град Враца, участва в конкурса за учители творци на Анубис и Хасково, където е отпечатана в антология-"Таласъмия".
Печели в международен конкурс за авторска и преводна поезия в Нигерия със стихотворението си "Алилуя".Печата в Делник, Тракиец, Пантеон,Християнство, Стихове БГ, Откровение,Nowhere,Shvoong,Voices.net,Моята библиотека,Помагало.
Заместник –председаател на Писателския съюз в Ямбол , член на клуб”Христо Ботев”. Общ стаж от 4 години и 5месеца– две в държавни училища и две години като частен учител.
Учителка по български език и литература и английски език - ОУ”Николай Петрини”, ГПЧЕ”Васил Карагьозов”, ОУ”Христо Смирненски”, ОУ „Петър Берон”, СГ”Колю Фичето” –гр.Ямбол. Работи като учител и в ПГПСТТ , ОУ”Димитър Талев”-2010 гр. Пловдив. Преподавала и в 89 СОУ. Давала частни уроци в Пловдив и Ямбол на гимназисти и работещи.

Изпрати съобщение

Учебно съдържание

Всички курсове на даскал Нина

Български език и литература

Курс 1 (4-5 човека): 6,00 лв. запиши

Частен урок: 6,00 лв. запиши

Рецензии на даскал Нина

Още няма рецензии

Виж всички рецензии

Твоята оценка:

Напиши рецензия