Бранимир Тасков - преподавател по контрол над общуването, изкуство на успешните преговории антистрес обучение - Даскал.eu

Даскал Бранимир

БранимирТасков

Оценка: Няма оценка

Сътвори сам живота си!

Повечето проблеми ни се стоварват, защото се чувстваме жертви на обстоятелствата.

Все търсиш причината за проблемите си във външния свят. Понякога панически се страхуваш да погледнеш в себе си. А там са отговорите. Там са и възможностите за разгръщане на невероятен потенциал.

Защо правя такива анонси към всички вас? Кой съм аз и с какво мога да съм полезен?

Аз съм Бранимир Тасков, психотехнолог, експерт личностно развитие. Не ме бъркайте с психолог. Това е нещо като приложна психология или психотерапия в действие. Аз зная какви практически стъпки трябва да извървиш за постигане на конкретна цел. Мога да те обуча и натренирам по някои от най-ефективните системи, за да се случи конкретна желана промяна. Сертифициран експерт съм по Невролигвистично програмиране (НЛП) – чудесна система, разполагаща с ясни и достъпни подходи за осъществяване на баланс, хармония, трансформиране, техники за личностно усъвършенстване, изтриване на страдания.

Днес се реализирам като експерт личностно развитие и НЛП терапевт, възпитаник на школата на един от основателите на НЛП д-р Ричард Бандлър чрез личния му ученик Александър Попов. Завършил съм още и Журналистика в Софийския университет, а преди това и Българска филология във Великотърновския университет.

Работя с богата палитра от разнообразни знания за възможностите на човешкия ум и зная как да използваме неговите неизчерпаеми възможности – за лично самочувствие, професионална кондиция, изява на максимума от възможности в ситуация, явяваща се изпитание. Мога да те ориентирам кои са най-полезните за теб начини да учиш, да тренираш, да приемаш и отдаваш информация, да постигаш високи хоризонти.

Недей да мислиш, че и аз не съм живял някога под игото на безнадеждност и мрачни мисли... Имаше моменти, в които все съм се сравнявал с другите и съм определял своите цели не според моето призвание, а според стандарти, определени от другите. Трябваше да се приспособявам към настроенията на останалите, да прекършвам себе си, за да следвам чужди правила.

В живота ни има мигове, в които се появява искрица. С нея тръгва нещо ново и преставаш да плащаш цената за „достоен“ живот. Колкото и трудно да ми бе, но трябваше да погледна към себе си по съвсем различен начин: без страх, без срам, без укор. И с една огромна благодарност за всичко, включително и това, което повсеместно определят като неуспех.

Предлагам ти да отворим заедно тази врата към пространство с невероятно големи възможности. Довери се и ще си спестиш време, къртовски усилия и мъчителни разочарования.

Изпрати съобщение

Учебно съдържание

Всички курсове на даскал Бранимир

Контрол над общуването

Група до 4 човека: 15,00 лв. запиши

Група до 7 човека: 8,00 лв. запиши

Изкуство на успешните преговори

Група до 4 човека: 15,00 лв. запиши

Група до 7 човека: 8,00 лв. запиши

Антистрес обучение

Група до 4 човека: 15,00 лв. запиши

Група до 7 човека: 8,00 лв. запиши

Рецензии на даскал Бранимир

Още няма рецензии

Виж всички рецензии

Твоята оценка:

Напиши рецензия