Онлайн курсове, частни интерактивни уроци и корпоративни обучения от Даскал.eu

Социална отговорност

Daskal.eu вярва, че всеки трябва да има достъп до добро образование. В тази връзка ще предоставим платформата ни за безплатно ползване на всички училища, университети и учители в България до края на 2017!

Това е възможно и благодарение на подкрепата на Investor Media Group, водеща медийна компания на българския пазар, която включва националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine. Приоритет на медийната група е да подкрепя и инвестира в проекти в областта на образованието - най-важната предпоставка за успешно професионално развитие и пълноценен живот.

Безплатно означава, че няма да събираме никакви такси и комисионни от учителите и училищата. Клиентите ще заплащат само уроците на учителите, които дават частни уроци. Ако учителят използва платформата с ученици от своето училище, то тези ученици не би трябвало да заплащат абсолютно нищо.