Услуги за онлайн интерактивно обучение — Даскал.eu

Предлагани услуги

1. Ученици

Образованието на детето е приоритет за всеки родител. Въпреки че daskal.eu не е посветена единствено на децата, платформата залага най-вече на дисциплини, изучавани в училище – математика, български език и литература и чужди езици. Има предмети, които не фигурират в нашите категории, но това не означава, че не можете да ги заявите – ние ще намерим преподавател професионалист в областта, която Ви е нужна. Предлагаме две възможности на обучение:

 • Индивидуални уроци: Безспорно най-ефективната форма на обучение. Методът на преподаване е съобразен с конкретния ученик, неговите интереси, цели, ниво на владеене на дадения предмет и способност за концентрация. Комбинирайки елементите на класическото преподаване с онлайн комуникацията, ние постигаме оптимални резултати. Тъй като въпросът касае образованието на децата ни, много родители биха се усъмнили в ефективността на онлайн обучението. Но едно е сигурно:
  • Всичко е в ръцете на преподавателя. Ако той не може да установи контрол над учебния процес онлайн, надали би могъл да го направи и в нормална класна стая. Всички ние сме се сблъсквали с това в училище и знаем, че важен е не толкова методът на предоставяне на информация, колкото човекът, който я поднася.
  • Родителите ще имат постоянна обратна връзка с преподавателите, които ще ги информират за проблемите с дисциплината и трудностите, които срещат в процеса на обучение. Точно както при родителските срещи. 😀
  • Всички уроци се записват, което дава чудесната възможност за повторни гледания и затвърждаване на знанията. Нещо повече – това е и полезно за родителите, които биха искали да се уверят лично, че детето им получава качествено обучение. Като родители и най-вече клиенти, Вие имате право да коментирате с преподавателя за това какво може да се подобри в урока. В случай, че това не даде желания резултат, винаги можете да смените преподавателя. Нещо, което е почти невъзможно в стандартните училища.
 • Курсове: Основният проблем, който срещат учителите в днешно време е, че трябва да се справят с големи класове от над 20 ученика в тях. Поради тази причина, ние в daskal.eu решихме да ограничим групите за ученици до 4-5 човека в малките ни курсове (Наречени Курс 1) или до 8-10 човека в по-големите ни групи (наречени Курс 2) В „Курс 2” сме се старали да държим бройката на учниците сравнително малка и в същото време цената за тези курсове е доста по малка ор малките ни групи – „Курс 1”

  Друго голямо предимство на по-малките групи е, че учениците в тях могат да съгласуват помежду си колко часа да вземат на седмица. Например, ако седмицата е натоварена, защото имат контролни работи в училище, могат да вземат само 1 час в платформата на daskal.eu. И обратно, ако учениците са във ваканция, то те имат повече свободно време и биха могли да вземат повече часове.

2. Възрастни

В днешно време е необходимо човек да повишава постоянно своята квалификация. Ето защо сме предвидили курсове и индивидуални уроци за възрастни. Дали ще бъдат по езиково обучение, компютърна грамотност, финансова грамотност или строго професионално обучение като CFA, Autocad и др. зависи от Вашите нужди. Ние ще го осигурим.

Предлагаме възможност за:

 • Индивидуални уроци: Тук Вие определяте всички параметри на обучението.
 • Курс: Курсовете за възрастни също са в две групи: Курс 1 и Курс 2. Разликата е в броя на участниците в групите. В „Курс 1” са 4-5 човека а в „Курс 2” са 8-10 човека и цената е съответно по-ниска при по-големите групи. Най-важното предимство в случая е, че можете да ползвате услугата по всяко време, стига това да е уговорено с останалите участници в курса и преподавателя. Предвид работното ни време и натоварено ежедневие знаете, че повечето курсове по езиково обучение са вечер от 18 часа, което не винаги е удобно за всеки. В daskal.eu можете да имате курс по всяко време на денонощието, стига останалите курсисти и преподавателят да са съгласни.

3. Уебинари

платформата daskal.eu предоставя възможност да провеждате уебинари. Те могат да бъдат или като част от обучението, което водите като лектор по даден предмет или за рекламиране на продуктите или услугите, които предлагате. Нашата платформа, както може да видите от видео клипчетата на сайта, предоставя много повече функционалности от традиционните средства за провеждане на уебинари. Това ще ви позволи да представите своя урок или продукк по най-добрия начин. Ако искате да организирате такъв уебинар се свържете с нас.

4. Корпоративно обучение

Квалификацията на служителите е приоритет за всяка сериозна компания. Фирмите, които имат офиси в няколко града, обикновено срещат трудности по отношение на обучението на служителите си. Ако офисът се намира в неголям град в страната, намирането на качествени преподаватели е трудоемка задача. Командироването на служители е още по-трудно и скъпо. Daskal.eu разрешава тези проблеми. Инвестицията, която се изисква под формата на време и финанси става минимална.

* Предлагаме индивидуални условия на корпоративните си клиенти.

Администратор на лични данни

Регистрирани сме в Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) като администратор на лични данни. Имаме сертификат и отговорности пред Закона за защита на личните данните (ЗЗЛД) и потребителите регистрирани в платформата.