Онлайн курсове, частни интерактивни уроци и корпоративни обучения от Даскал.eu

Често задавани въпроси

 1. Какво ми трябва за да използвам платформата?
  Имате нужда от компютър с камера (вградена или външна), добра интернет връзка, микрофон, слушалки и желание.
 2. Каква цена да сложа на моите уроци?
  Вие решавате колко да искате за вашите уроци.
 3. Кога и по колко часа преподавам?
  Вие, заедно с учениците решавате колко часа и кога да преподавате.
 4. Как да имам повече ученици?
  Колко ученика ще имате зависи от вашите цени, вашата квалификация и опит, и оценките за вас. За да увеличите броя на учениците, които искат да имат уроци при Вас, може да си споделяте профила в социалните мрежи (бутоните във вашия профил) и да помолите вашите приятели също да го направят. Може да помолите бивши ученици да оставят коментари и оценки във вашия профил.
 5. Какво представляват груповите уроци?
  При груповите уроци имате 4-5 ученика едновременно. Системата технически го позволява. Както е в един малък курс. Така ако преподавате математика за матурите за 7 клас ако го правите едновременно на 4-5 ученика вместо да им искате по 10-15 лева на всеки за учебен час, то може да има искате по 5-6 лева, защото го правите едновременно. Разликата е цената.
 6. Кой притежава авторските права върху съдържанието, което правя в платформата?
  Всяко съдържание/материали, които вие създавате с инструментите на платформата си остава ваша собственост. Ние ще вземаме малка комисионна от приходите, които вие ще реализирате използвайки инструментите на нашата платформа.
 7. Как се уреждат авторските права за съдържанието?
  За всеки един документ или файл, който вие използвате по време на вашите уроци с ученици отговорността за уреждане на интелектуалните права е ваша. Ако има някакъв проблем или искане от трета страна е ваша отговорност да изясните въпроса. Междувременно, ние ще свалим съответния материал от системата докато въпроса е изяснен. В случай, че вие видите, че потребител използва ваши материали без позволение, то заедно можем да сезираме съответните органи за да търсим наказателна отговорност от лицето.
 8. Аз служител ли съм на Даскал България АД?
  Не, Вие не сте служител на Даскал България АД и ние нямам никакви трудово правни взаимоотношения. Вие имате взаимоотношения с вашите клиенти/ученици. Ние просто предоставяме техническите средства/софтуер за да може да провеждате своите уроци. За предоставянето на тези технически средства, ние ще получаваме малка комисионна за парите, които вие правите на платформата ни. Даскал България АД също ще играе ролята на агент, който ще събира постъпленията от вашите клиенти и ще ви ги дистрибутира в края на отчетния период.
 9. Аз имам достатъчно ученици. Не ми трябват нови?
  Вие можете да си вземете учителски акаунт при нас на месечна база и да използвате нашата модерна виртуална класна стая с колкото ваши ученици искате по колкото пъти искате. Ние няма да вземаме комисионна от вашите уроци и единственото финансово задължение е фиксирана месечна такса като при абонамент за телевизия.
 10. Ако имам технически проблем?
  Винаги можете да пишете до отдела по поддръжка или да ни се обадите за да разрешим проблема в най-кратки срокове.
 11. Как да се науча да използвам платформата?
  Във вашия акаунт след като влезете имате тестова класна стая, където може да се упражнявате. Имаме също над 10 обучителни видеа за различните функционалности. Разбира се, винаги може да ни се обадите и да ви направим лично обучение.
 12. Как си получавам парите?
  В края на всеки месец ще получите в банковата си сметка парите от проведените от Вас уроци или продадените от вас видео уроци.
 13. Как е различна от другите платформи за онлайн уроци? Защо да избера Вас?
  За разлика от повечето платформи за частни уроци, които използват skype или google hangouts, ние предлагаме специализиран софтуер за обучение. Това ще ви позволи да преподавате на вашите ученици по същия начин и със същото качество както го правите офлайн в класната стая. В допълнение вие може да си правите видео уроци, да им давате тестове,да им давате домашни. Т.е. това е едно виртуално училище. От техническа гледна точка, нашата платформа е една от най-добрите в световен мащаб, което може да видите от видеата на сайта ни или тестовата класна стая. Няма нужда да инсталирате или да купувате нищо допълнително.
 14. Как да си изтрия акаунта?
  Когато искате да си затворите акаунта ни пишете и ние ще го затворим/изтрием.
 15. Колко струва системата на мен като учител?

  1. Има месечна такса за да използвате цялата система.

  2. Ако създавате съдържание/видео уроци то е безплатно, но дължите 20% комисионна от съдържанието, което продадете.

  3. Ако използвате само виртуалната класна стая има месечна такса, която варира в зависимост от броя ползвания.