Често задавани въпроси за интерактивното обучение — Даскал.eu

Често задавани въпроси

 1. От какво имам нужда за да ползвам платформата?
  Трябва ви компютър с камера (вградена или външна), добра интернет връзка, микрофон, слушалки и желание.
 2. Каква е цената на уроците и курсовете?
  Ние не определяме цената. Ние ви даваме възможност да се обучавате при най-добрите учители. Цените варират в зависят от преподавателя и предмета, който си изберете. Има разлика в цената при индивидуален урок и групов урок.
 3. Кога се провеждат уроците?
  Зависи основно от Вас. Ако изберете индивидуален урок, избирате учителя с който искате да работите и с него/нея уточнявате кога и по колко часа седмично да имате. Ако изберете групов урок (ако учителя провежда такива) трябва да попълните форма в която посочвате предмет, кой клас сте и кой преподавател искате. Платформата ще Ви уведоми автоматично, когато има достатъчно ученици за тази група и кога може да започнете.
 4. Как мога да платя?
  Вие може да платите с дебитна/кредитна карта, с банков превод, с ваучър, или с пейпал. Обикновено отнема 1-2 работни дни преди да получим плащането. Парите ще бъдат покани за кредит във вашия профил. Системата ще взема автоматично от този кредитен баланс за всеки един проведен урок в зависимост от заложената цена на учителя и проведените часове. Вие ще бъдете уведомен автоматично, когато баланса ви намалее за да може да заредите нови пари в акаунта си.
 5. Как заплащам за видео уроците/материалите, които искам да ползвам?
  Избирате материалите, които искате да ползвате и плащате с парите, които сте депозирали във вашия акаунт в платформата.
 6. Ако не съм разбрал напълно материала от последния урок?
  Всеки един урок в класната стая се записва и архивира. Може да изгледате после урока колкото пъти е нужно за да затвърди знанията си или пропуски, които имате.
 7. Ако се разболея или ми се наложи да пропусна урок, трябва ли да плащам за него?
  Да. Обаче, за разлика от традиционните обучителни центрове имате възможност да изгледате урока и да не пропускате материал. В случая на индивидуални уроци, урока се премества за друг ден (не се губи), но трябва да сте предупредили преподавателя и нас (телефон или е-мейл) поне 6 часа предварително.
 8. Как daskal.eu е различна от другите платформи? Защо да избера вас?
  За разлика от другите сайтове, които използват skype или google hangouts ние използваме професионална виртуална класна стая направена специално за обучение. Това позволява на един учител да преподава по същия начин и със същото качество както той би го правил и в офлайн среда. В допълнение, вие може да правите тестове на нашата платформа, да гледате видео уроци, преподавателя да ви дава домашни. Т.е. това си е едно виртуално училище. От техническа гледна точка нашата платформа е една от най-добрите не в България а в света.
 9. Не знам какво е нивото ми по даден език.
  Във вашия профил има входящи тестове по някои езици, които може да вземете онлайн и ще определят вашето ниво на владение на съответния език. Крайното решение ще вземе вашия преподавател след първия ви урок.
 10. Какво да правя, ако има технически проблеми?
  Обсъдете го в вашия преподавател или се обадете на техническата поддръжка на платформата и ние ще разрешим проблема във възможно най-кратки срокове.
 11. Какво получавам за парите си?
  Вие получавате индивидуално обучение от преподавател, който вие си изберете и в удобно за вас време. Запис на вашите уроци и сигурност на вашите плащания. Ако нещо стане проблем винаги може да си искате парите от даскал България АД а не да преследвате преподавателя по скайп.