Онлайн курсове по антистрес обучение - Даскал.eu

Антистрес обучение

Антистрес обучение

Или как да преодолеем тревожността и придобием самочувствие?

Можеш да промениш гледната точка към случващото се в живота ти. Колкото по-рано го направиш, толкова по-малко катаклизми би изживял според разбиранията, внедрени в стереотипа.

Теми в модула:

Как да се избавиш от чувството на тревожност, което те обзема пред всяка стъпка, свързана с неизвестността? Как да придобиеш самочувствие и увереност в собствените сили? Какво най-често се крие зад боязънта да излезеш от зоната на комфорта?

Наистина ли удовлетворението от собствения път е несъвместимо с най-силния ни инстинкт: да превръщаме непознатото в познато (мислейки се, че контролираме ситуацията, всъщност доста често се натъкваме на големи проблеми)?

Какво означава да си стеснителен?

Разлика между фобия и тревожност?

Как да се преодолее колебливостта и се излезе извън границата, поставена от нас? Можем ли да прескочим пропастта, зейнала между колебанието и решимостта за действие в посока осъществяване?

За страха, тревожността и стеснителността имат ли значение минали преживявания и събития? Как да се избавим от тяхното влияние и разрушаващо въздействие? Може ли да се премоделира миналото?

Овладей думите.

Емоциите като безупречен навигатор накъде вървим.

Замени негативния модел, който те терзае, с вдъхновяващ позитивен. Как да стане това?

Общите алгоритми за успешен живот.

НЛП техники за личностна трансформация.

Даскали