Новата реферал система на Даскал!

   Екипът на Даскал иска да Ви съобщи за най-новата функция в платформата ни – реферал система. За тези от Вас, които не са запознати с термина ще разясним – това е система за изпращане на покани. Направихме и кратко видео, което обяснява всички специфики, гледайте тук.
 
   Споделете уникалния линк от менюто Реферал система, което ще откриете във Вашия профил, независимо дали сте с учителски или ученически акаунт, с Ваш приятел и ако той се регистрира в системата ни чрез него, като попълни изцяло акаунта си, то ние ще Ви наградим!
 
   Ще получите   по 1 лв. за всеки регистриран ученик и по 5лв. за всеки учител, като единственото условие е профилът на преподавателя да бъде изцяло завършен и да се появи в каталога “даскали” на сайта ни. Това става щом посочи цена за урок още в първоначалната  форма за регистрация. Последващо добавяне на цени няма да се отрази от системата ни.
 
   И това не е всичко! Ако преподавателят стане активен т.е направи видео учебно съдържание или проведе урок в Даскал за Вас ще има и допълнителни бонуси!