Заедно в час

 Искаме да споделим с всички писмото, което ни изпратиха нашите приятели от Заедно в час. Изкючително радостни сме да намираме все повече партньори, които ги е грижа за бъдещето на образованието в България! Поместваме оригиналия текст:

   “Пишем ви от Заедно в час – организация с много сходна на вашата мисия. Ние също сме избрали да адресираме проблемите в образователната система, а не само да ги сочим с пръст, да цъкаме и да клатим глави неодобрително.

  В Заедно в час работим за предоставяне на равен достъп до качествено образование за всяко дете в България, като намираме, обучаваме и подкрепяме изключително способни, мотивирани и социално-активни хора да станат вдъхновяващи учители на ученици, които имат най-голяма нужда от мотивация. Вие го правите с помощта на новите технологии, които ви приближават до учениците ви, а ние отиваме директно при тях в училище.

  За да си представите по-ясно каква е мотивацията на един учител по програма Заедно в час, какво постига с учениците си и какъв е дългосрочният професионален път, ви споделяме интервю със Стефан Лазаров , който преподава английски език в Златица, а сега е програмен координатор ”Образование” в Национална мрежа за децата. Ето и какво мотивира Янко Морунов  да се присъедини към Заедно в час и да преподава география в Бутан, Врачанско. Ако ви е любопитно да “надникнете” в класните ни стаи, разгледайте разнообразните истории, които ви споделяме в този плейлист .

  Като хора с опит в менторството и преподаването, вярваме, че бихте били подходящи участници в програмата ни . Ще се радваме да се срещнем и да ви разкажем лично за тази възможност. Екипът ни е на ваше разположение, така че директно ни пишете на apply@zaednovchas.bg и веднага ще се свържем с вас.
 
Ще се радваме да се запознаем!
Екип Прием на участници
Заедно в час

ТРАЯН ТРАЯНОВ | TRAYAN TRAYANOV
Програграмен директор | 
Chief Program Officer 

ЗАЕДНО В ЧАС | TEACH FOR BULGARIA 
+359 2 988 06 88 | +359 893 322 3 63 | www.zaednovchas.bg
Collider Activity Center
бул. Цариградско шосе 111В, София 1784 | 
111V Tsarigradsko shose blvd, Sofia 1784, Bulgaria 
Facebook, Linkedin,  Twitter
_Заедно в час_ | Teach For Bulgaria is a partner in the Teach
For All  network“

Leave a Reply