За нас — Даскал.eu

За нас

Комбинираме предимствата на класическото преподаване и неограничените възможности на новите технологии

"Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай народа си!"
- Китайска поговорка

Ние сме екип от специалисти от различни професионални области. Това, което ни обединява е, че всеки един от нас се е сблъскал с важността на образованието, което в наши дни продължава и след завършването на университета.

Надали има човек, който да е доволен изцяло от образователната система в България. Българското образование се сблъсква с нарастваща неграмотност и отпадане на ученици от училище. Това е сложен проблем, който може да се реши само със съвместните усилия на държавата и обществото.

В същото време в България има мотивирани ученици (и възрастни!), които по една или друга причина не могат да получат най-доброто образование или последващо обучение. Нашата мисия е да помогнем именно на тези хора. Благодарение на нашата уникална платформа и новите технологии всеки един от Вас има достъп до най-добрите преподаватели, от всякa част на страната, по всяко време.

Daskal.eu успява да комбинира предимствата между класическото преподаване и неограничените възможности на новите технологии.

Онлайн курсове и частни уроци

Трябва Ви:

  • Компютър
  • Интернет връзка
  • Камера и микрофон
  • Желание

Учете в нашата интерактивна виртуална класна стая с учители на живо. Нашата платформа разполага с интерактивна бяла дъска и предоставя всички предимства, които бихте имали, ако ходите на частни уроци/курсове в дома на учителя или в класна стая.

В допълнение на това Daskal.eu Ви дава възможност:

  • Да имате достъп до най-добрите учители, независимо дали живеете в София или в Каспичан.
  • Ако живеете в София, спестявате време в пътуване до физическото място, където се провежда частният урок или курса.
  • Насрочването на часовете е изцяло въпрос на договорка между потребителя и преподавателя.
  • Имате възможност да изгледате запис на урока. Това е полезна опция, когато трябва да се затвърди наученото или ако желаете да проследите как е протекъл урокът на детето Ви. Традиционните форми на обучение не дават такива възможности, нито постигат такива резултати. Съвременната технология, с която оперира daskal.eu, предлага качество и достъпност на обучението, което традиционните училища не могат да достигнат.
  • Не искаме да повтаряме модела в училище или курсовете, където един учител се „бори“ с 15-25 деца, които имат различна мотивация, различна скорост на усвояване на материала и различно ниво на подготовка. Затова ние залагаме на индивидуалните частни уроци и на курсове в групи до 4-5 човека. Така ефективността е по-голяма и за по-кратко време успявате да усвоите повече материал.
  • Не ние определяме цената на уроците и курсовете, а нашите преподаватели. Резултатът от това е висока конкуренция и съответно различни цени. Точно както е и с традиционните частни уроци. Решението при кого да се обучавате е изцяло Ваше – ние само подбираме най-добрите варианти според критериите, които сте посочили.

Администратор на лични данни

Регистрирани сме в Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) като администратор на лични данни. Имаме сертификат и отговорности пред Закона за защита на личните данните (ЗЗЛД) и потребителите регистрирани в платформата.